Prima pagină » Și iată că a răsărit și la mine soarele…

Și iată că a răsărit și la mine soarele…

by Inimă Albastră
234 views

Și  iată că a răsărit și la mine soarele. Străduța mea a fost înnorată prea mult timp, însă niciodată nu-mi pierdusem speranța.

Totul a venit pe neașteptate. Nu am stat nici o secundă să mă gândesc,dar dacă nu este ea așa cum vreau eu?! Dar cum vreau eu? Așa cum este ea : dulce, respectuoasă, grijulie, atentă, glumeață, sensibilă, optimistă. Și atunci am realizat că nu reușesc să-i descopăr  defectele, chiar și dacă le-ar avea cu siguranță o voi iubi și mai mult doar pentru că nu este perfectă.

Îmi place când râde, ador zâmbetul său și vocea ei caldă când îmi zice : ”Neața!”. Ador să mă trezesc lângă ea, să-i aud respirația, să-i simt pielea pe pielea mea și să îi simt mirosul de care nu mă satur. Lângă ea am învățat să fiu mai bun, mai iubitor și mai fericit. Datorită ei am învățat să privesc doar părțile frumoase ale unui om, am învățat să înving orice, să-mi depășesc limite. Îmi place că are încredere în mine, mă respectă pentru că o susțin în ceea ce face și că îi sunt alături.

CITEȘTE ȘI :  Aș vrea să scriu, însă cuvintele stau încleștate...

Cu ea râd des, cu ea merg oriunde, inima mea nu se poate dezlipi de a ei și viața mea a renăscut odata ce a întâlnit-o pe a ei. Îmi place să o sărut pe gropițele ei minunate, să o alint în brațele mele și să-i declar infinita dragoste. Îmi place când e curioasă și când o cuprinde gelozia. Lânga ea eu sunt unic…. Lângă ea nimic nu este greu, totul vine de la sine și trecutul dureros îl arunc într-un sertar. Lângă ea fiecare zi este diferită și specială, ziua ploioasă este cea mai minunată, iar cea însorită este briliantă. O ador pentru că nu îi este teamă să plângă atunci când simte.O ador pentru că știe să-mi dea libertate atunci când am nevoie. Pentru mine ea este totul, chiar și mai mult, iar viața este și mai minunată de cand am cunoscut-o.

CITEȘTE ȘI :  Zgomotul pașilor mei pe șoseaua umedă ...

ADVERTISMENT

Ador fiecare minut petrecut lângă ea și îmi este dor de ea în fiecare clipă în care nu este lângă mine. Miile de minute lângă ea mi-au  dat energia de care am nevoie pentru a merge înainte, veselia care mă invadează, speranța că totul va fi și mai frumos. Ador nopțile în care ne șoptim ”Te iubesc„ în timp ce suntem îmbrațișați și ne iubim. Îmi place când mă privește atunci când dorm și îmi sărută mâna când vrea să-mi declare iubirea sa. Ador că nu se supară ușor și este înțelegătoare. Îmi place când se poartă ca un copil și când se entuziasmează. Îmi place când atrage privirile oamenilor cu poveștile ei și este centrul atenției.

CITEȘTE ȘI :  Ploaia încă își rătăcește stropii pe pământul sătul de arșița verii...

Descopăr cu fiecare zi că în sufletul meu nu mai încape atâta dorință de a fi langă ea și aproape că îmi vine să plâng de fericire că viața a fost atât de darnică cu mine și mi-a adus lângă mine o comoară, de care voi avea mare grijă să nu o pierd.

Îți mulțumesc Doamne că te-ai gândit și la mine și mi-ai trimis îngerul vieții. Te iubesc draga mea pentru tot ce reprezinți în viața mea și pentru tot ce ai facut pentru noi. Te-am iubit, te iubesc și te voi iubi!!!

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy