Prima pagină » Știi ce este iubirea ?

Știi ce este iubirea ?

by Inimă Albastră
312 views

Știi ce este iubirea ? Definiții peste definiții, superficiale și seci, pot fi spuse de oricine. Dar iubirea este o frază într-un dicționar? Iubirea se învață din cărți sau se memorează? Niciodată!!

Iubirea este mai mult decât putem exprima în cuvinte. Este mai mult decât putem vedea cu ochii. Iubirea se simte, se trăiește și doar când ajungi să-i simți puterea cu cea mai mare intensitate…doar atunci este adevărată!!

Ce este mai sublim decât să iubești? În iubire îți găsești forța de care ai nevoie pentru a înfrunta orice, fără frică. Când iubești totul se transformă: totul este mai clar, totul se poate face mai ușor, cuvintele se aud mai bine, imaginile sunt mai clare ca niciodată.

CITEȘTE ȘI :  Mai devreme sau mai târziu, cu toții avem nevoie de răspunsuri.

Să iubești cu adevărat înseamnă să trăiești pentru celalalt. Uiți de tine și te lași purtat de acest sentiment minunat fără să aștepți ceva în schimb. Te purifică și te ridică pe cele mai înalte culmi. Dacă iubești cu adevărat pui binele persoanei dragi mai presus de bunăstarea ta, îți lași egoismul deoparte și nu-ți e teamă că ai putea eșua. Când îl accepți pe cel de lângă tine, când îi dai libertatea de care are nevoie…asta e iubirea adevărată.

ADVERTISMENT

Dacă iubești nu încerci să-l schimbi pe cel de lângă tine, nu încerci să-ți impui cu forța ideile și concepțiile, nu vrei ca celălalt să trăiască numai după regulile tale. Când iubești înveți să ierți, să uiți și mai ales, să nu trădezi. Înveți să fii un sprijin pentru perechea ta, să fii umărul pe care plânge, suportul pe care are nevoie să se sprijine, zâmbetul care îi redă buna dispoziție.

CITEȘTE ȘI :  Sunt oameni care strecoară îndoieli în inima mea.

Când te simți în siguranță în brațele perechii tale, când învățați amândoi din greșelile voastre, când creșteți și vă maturizați împreună, fiecare în ritmul său..asta e iubirea adevărată.

Când poți să spui un “Te Iubesc” din suflet și dacă atunci când o spui simți că nu poate exprima profunzimea sentimentelor tale…atunci iubești cu adevărat.

Iubirea adevărată înseamnă și multă suferință, înseamnă și multe lacrimi extrem de fierbinți vărsate pentru persoana iubită. Uneori și iubirea doare și când simți această durere mai intens, înseamnă că iubești cu adevărat.

Nici acum cuvintele nu se dovedesc a fi de folos. Se pot scrie pagini întregi despre iubire dar nu e nimic mai frumos decât să simți chiar tu.

CITEȘTE ȘI :  Cele cinci limbaje ale iubirii

Uneori nu știi când începi să-l iubești pe cel de lângă tine. De multe ori iubire adevărată nu te anunță când intră în viața ta, dar când își face cuib în sufletul tău cu siguranță vei știi. Trebuie doar să-i permiți să îți facă viața mai plină, mai frumoasă.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy