Prima pagină » Sufletul pereche e posibil să nu îl întâlnim din prima…

Sufletul pereche e posibil să nu îl întâlnim din prima…

by Inimă Albastră
152 views

Sufletul pereche e posibil să nu îl întâlnim din prima, e posibil să nu-l întâlnim niciodată sau e posibil să fie chiar lângă noi…

Ai impresia că îl știi dintotdeauna, că știi ce gândește și simte, telepatia este foarte bine reprezentată, prietenia sau iubirea se leagă de la sine, comunicarea e usoară, plăcerea de a fi împreună este maximă.

Există un sentiment aparte care îti poate indica faptul că față de acest om ai o altfel de atracție decât pentru alte persoane. Nu e doar atracție fizică, sexuală, emoțională, ci relația de acest tip trece dincolo de senzațiile trupești sau psihice.

Atunci când întâlnești un suflet pereche, ești capabil să renunți la orice s-ar opune și să învingi orice ți-ar sta în cale.

CITEȘTE ȘI :  Niciodată nu voi avea destul timp să îți redau în cuvinte...

Te cufunzi în inimă si îl simți acolo.

Tăcerea capată mii de nuanțe. Îl poți simți de la distanță. Îl poți simți în toată complexitatea lui, ca și cum l-ai cunoaște de mii de ani. Este ca și cum nu mai aștepți nimic de la celălalt, pentru că ai deja totul. Simplul fapt că știi că există îti este suficient. Însă există și suflete pereche care, nu pot fi împreună niciodată, suflete sortite într-un fel tristeții si durerii neîmplinirii. Atunci îti spui: sufletul meu pereche e pierdut, îl voi regasi poate, cândva, într-o altă viața?!

ADVERTISMENT

Sufletele pereche, se simt. Și se intuiesc. Și se stiu. Este mai grea căutarea căci de fiecare dată trebuie să te oprești asupra unuia și să vezi dacă nu cumva sub toate acele ziduri de apărare și acele maști, nu este El. Și poposești ceva timp să îți convingi sufletul dacă ai avut dreptate sau nu. Dacă nu, pleci mai departe în căutare. Dar toate acele căutări , nu sunt de fapt oare o cale de a te ajuta pe tine ca suflet de a deveni mai puternic, de a deveni frumos ? Pentru că atunci când îl găsești, să știi că l-ai găsit și să poți împleti lumina? Multi caută toată viața, sperând mereu și mereu ca vor gasi, altii devin blazati si obositi si inceteaza a mai cauta. Niciodata sa nu spui niciodata, pentru ca nu știi unde se poate ascunde. Poate fi lângă tine, poate fi în alt oraș, poate fi la 2000 km depărtare. Oriunde ar fi, caută-l. Te poate întregi.

CITEȘTE ȘI :  Mi-am dat seama târziu că viața merită trăită...

Sufletele pereche, sunt acele suflete care se completează reciproc, care sunt compatibile mental și spiritual. Care simt pe celălalt dinainte de a suna telefonul, care simt din tonalitatea vocii, dacă e bine sau nu, dacă simt atunci când fac dragoste, că devin Unul, că sufletele lor zboară…

Sufletele pereche sunt Eu si Tu. Acum si aici.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy