Prima pagină » Sunt doar un om obișnuit cu bucurii și întristări…

Sunt doar un om obișnuit cu bucurii și întristări…

by Inimă Albastră
132 views

Sunt doar un om obișnuit cu bucurii și întristări , cu nazuințe, vise și neîmpliniri , cu momente de fericire și dezamăgire, care încearcă să supraviețuiască în această lume numită…viață.

Sunt doar un om…ca și tine…aștept și sper…mă bucur , mă întristez…. urăsc minciuna , răutatea și lipsa caracterului .Iert aproape orice, apoi mă străduiesc să uit și în locul dezamăgirii plantez florile bucuriei și speranței .Știu să plâng…să mângâi…să râd, să încurajez ,să ofer mult și să cer puțin. Dar cel mai important zic eu ….. știu să iubesc. .

Da…sunt un om ca tine, care acum își așterne gândurile într-un loc ,singurul de altfel care tace și mă ascultă fără să pună întrebări…aici mă refugiez când sunt trist sau fericit. Sper că timpul să îmi dea răgaz și putere să mai scriu…mie îmi este suficient un gând bun pe care îl primesc virtual din partea voastra și chiar îl simt…

CITEȘTE ȘI :  Nu încerca să intri cu forța în sufletul meu...

ADVERTISMENT

Acum ascultă: iubește mai mult! Iubește tot ce te înconjoară! Lasă oamenii să fie oameni, cu bune și cu rele, cu vorbele lor, cu gândurile lor, iar tu ai grijă de tine, de trupul tău, dar mai ales de sufletul tău! Nu te mai compara cu nimeni, nu mai pune la suflet orice prostie, luptă pentru ce e al tău, dă-ți voie să fii extraordinar, rescrie de câte ori e nevoie povestea aia până te vindeci, dar cel mai mult… iubește-te pe tine însuți!

Iubește dimineața când soarele încă nu a răsărit, dar iubește la fel de mult și seara după ce soarele apune.  Iar dacă tu nu ai încredere în tine, să nu te aștepți ca cineva să o facă vreodată! Nu mai asculta sfaturi furate din filme, vorbe ce stau scrise în carți sau bârfe de oameni bătrâni. Doar tu poți să găsești acea balanță! Doar tu ești fericirea ta! Doar tu poți să vezi focul din privirea ta!

CITEȘTE ȘI :  Sunt sigur că Divinul a păstrat milenii peste milenii...

Fiecare dimineață este un început pentru mine…în care primesc în dar o nouă zi…o zi pe care o trăiesc cu bucurie și intensitate.O zi în care aștept ca cerul să mă observe și să mă salute cu raze de soare. O zi în care aștept ca și voi o îmbrățișare și un gând bun.

Să fiți iubiti voi cei care împartășiți cu mine clipa! Un sincer și din inimă spus : Vă mulțumesc !

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy