Prima pagină » Sunt momente când mă întreb dacă sunt fericit …

Sunt momente când mă întreb dacă sunt fericit …

by Inimă Albastră
506 views

Sunt momente când mă întreb dacă sunt fericit și ce reprezintă fericirea pentru mine? Este ceva abstract de care se leagă fiecare din noi sau ea exista cu adevărat?

Nu știu dacă aș putea da o definiție a fericirii, dar când mă gândesc la fericire mă gândesc la tine, la chipul și zâmbetul tău. Îmi vin în minte lucruri mărunte, dar speciale fiindcă tu ești acolo în acele amintiri. Mă gândesc la momentele petrecute în zori când pe jumătate somnoroși ne bem cafeaua împreună, la nopțile când adormim îmbrățișați amândoi, la momentele de neliniște pe care le trăiesc atunci când nu ești lângă mine.

CITEȘTE ȘI :  În universul acesta infinit mă simt ca o picătură de ploaie ...

Cred că aceasta este fericirea: să ai cu cine împărți totul; altfel la ce bun mai trăim? Fericirea mea ești tu, ce norocos sunt că exiști și că ești a mea…

Deschizi un cufăr plin de amintiri ce au o aromă, o culoare, un miros, un surâs. Te lași imbrățișat de sunetul acelei amintiri, te lași înconjurat de esența ei. Apoi îi dai drumul, o lași să zboare către cerul minții tale, deși ești conștient că mai devreme sau mai târziu se va întoarce din nou la tine și se va așeza liniștită asupra simțurilor tale, învăluindu-le în încercarea de a le amorți.

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  Cui îi pasă că te trezești dimineața cu teama unei noi zile?

Și stai acolo, luptând cu o amintire. O amintire ce învinge întotdeauna prezentul, ca un mort ce îl domină mereu pe cel viu.

Am încercat de multe ori să aflu ce este dragostea, am câutat definiții, citate, explicații științifice, dar nu sunt pe deplin mulțumit  de răspunsurile găsite. E greu să înțelegeți acest sentiment din cele spuse de alții; unii sunt euforici, alții sunt triști, mulți sunt fericiți, dar la fel de mulți suferă.

Pentru mine dragostea este euforia care pune stăpânire pe mine atunci când mă gândesc la tine, este tristețea care mă învăluie ori de câte ori nu sunt lângă tine, fericirea profundă pe care o simt în suflet la auzul vocii tale și suferința de a te vedea pe tine suferind.

CITEȘTE ȘI :  Lasă-mă să te iubesc...

Fie că sunt clipe fericite, fie că sunt momente grele, tu ești mereu lângă mine.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy