Prima pagină » Sunt oameni care strecoară îndoieli în inima mea.

Sunt oameni care strecoară îndoieli în inima mea.

by Inimă Albastră
201 views

Sunt oameni care strecoară îndoieli în inima mea. Am învățat să mă feresc de ei și să nu le mai spun nimic fiindcă nu mă pot înțelege. Nici eu n-aș fi înțeles dacă nu aș fi trăit pe pielea mea.

Ei îmi spun că mă țin de ceva ce nu există, că timpul trece sau că trebuie să îmi găsesc pe cineva care mă iubește chiar dacă nu simt eu nimic pentru că așa e mai bine. Eu nu văd binele așa. Nu îmi doresc să ajung lângă un bărbat care nu îmi place cu adevărat ca mai apoi să îl înșel și în fața lumii să părem cuplul anului. Nu vreau să mă pun seara în pat lângă cineva care m-ar enerva dacă m-ar lua în brațe. Nu vreau să trăiesc lângă cineva pe care l-aș minți cu nerușinare pentru că nu mi-ar păsa de ce simte el. Prefer singurătatea.

CITEȘTE ȘI :  35 de proverbe ale neamului evreiesc

ADVERTISMENT

Prefer să mă gândesc că dacă ne-am despărți vreodată cu adevărat, aș rămâne singură toată viața. M-am pregătit și pentru asta. Știu că aș fi fericită singură. Mult mai fericită decât dacă aș întemeia o familie doar pentru că ceasul biologic mi-o cere. N-am să mint că nu-mi doresc o familie. Dar dacă la început îmi doream cu nerăbdare o familie, acum mă întreb ce familie ar fi aia cu cineva care nu înseamnă totul pentru mine? Așa că îmi doresc o familie cu tine sau deloc. Nu e încăpățânare sau vreo ambiție. Aș vrea să vrem amândoi asta și să o simțim. Mă rog de multe ori la Dumnzezeu că dacă cumva ești vreo ambiție de a mea și nu sunt conștientă eu, să mi te scoată din suflet. Sună patetic, dar toți suntem patetici atunci când iubim. Toți exagerăm și ne speriem de cele mai mărunte lucruri. Toți avem momente de îndoială ca mai apoi să fim incredibil de curajoși.

CITEȘTE ȘI :  4 întrebări pe care să i le pui înainte să aveți o relație serioasă

Nu știu cât timp am să mai simt ce simt. Nu știu cât timp ai să mai simți ce simți. Nu știu dacă vom reuși să facem ceva bun cu darul ăsta pe care l-am primit amândoi de la Dumnezeu. Îmi place să cred că dacă te iubesc în asemenea hal, nu e fără rost. Îmi place să cred că intuiția nu mă înșeală. Nu am prea multă încredere în mine și din cauza asta nu mi-am urmat mereu inima.

Dar de data asta am făcut-o și continui să cred în ce simt pentru și lângă tine. Nu știu ce va ieși din toată povestea asta care durează de ceva vreme.

CITEȘTE ȘI :  Prin care trece trupul tau cand te indragostesti

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy