Prima pagină » Sunt un simplu om…Sunt un om care vede viața ca o poveste.

Sunt un simplu om…Sunt un om care vede viața ca o poveste.

by Inimă Albastră
596 views

Sunt un simplu om…Sunt un om care vede viața ca o poveste.O poveste care nu e plină numai de fericire.

O poveste de viață a unui om obișnuit dar care încearcă să facă din nimicurile vieții ceva frumos.Îmi plac lucrurile simple.Îmi place să mă bucur de viață.Și să o traiesc alături de cei dragi.Admir persoanele puternice și care au reușit să devina ceva prin propriile forțe.

De-a lungul vieții am învățat ce înseamnă dezamăgirile.Am învățat că poate dura ani să câștigi un lucru și doar o secundă să îl pierzi.Am învățat ce înseamnă prietenii adevărați.Am învățat să fac o selecție asupra persoanele pe care trebuie să le am lângă mine.Am învățat că de cele mai multe ori persoanele în care ai cea mai multă încredere acelea te dezamăgesc.Am învățat să mă descurc singur.

CITEȘTE ȘI :  Asta ţine de dragoste: a privi la om şi a vedea în el o frumuseţe de nerăpit...

ADVERTISMENT

Nu sunt perfect și nici nu vreau!Vreau doar să fiu înțeles și acceptat așa cum sunt.Și aș vrea și ca oamenii să învețe să îi caracterizeze pe ceilalți după frumusețea sufletului și nu după aspectul fizic.Însă orice s-ar întâmpla eu voi continua să îmi văd viața ca un basm infinit.

Unele rase au susținut că sunt poporul ales al lui Dumnezeu. Fiecare religie pretinde că scriptura ei este scrisă de Dumnezeu însuși. Toate aceste lucruri constituie, strat peste strat, mintea voastră. Până când nu veți fi în stare să lăsați întreaga minte deoparte și să priviți lumea direct, imediat, prin intermediul conștiinței, nu veți fi niciodată capabili să vedeți adevărul. Cel mai mare act de curaj este acela de a renunța la minte.

CITEȘTE ȘI :  Încrederea în tine vine din gândurile bune.

Cel mai curajos om este acela care privește lumea așa cum este ea, fără ca între aceasta și el să se interpună mintea.

Lumea este cu totul altfel, neasemuit de frumoasă. Nu mai există nimic inferior sau superior, nu mai există nici o deosebire. Și încă ceva…Adevărul are un nume.

Astea sunt învățăturile unui simplu om…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy