Prima pagină » Ți-am luat în grijă sufletul cu voia ta …

Ți-am luat în grijă sufletul cu voia ta …

by Inimă Albastră
186 views

Ți-am luat în grijă sufletul cu voia ta, și pentru că sufletul tău este în grija mea, îți promit că voi avea grijă să-ți umplu viața cu clipe speciale pe care să nu le poți uita niciodată. La întoarcere, vreau să ne ținem de mână și să pășim împreună pe drumul vieții, iar când ne va fi mai greu…să ne purtam unul pe celalalt în brațe.

Fără tine sunt o corabie fără pânze, plutind în derivă pradă furtunilor. Dragostea ta îmi da putere și curaj să depășesc orice probleme, să-nfrunt orice primejdii, cele mai groaznice valuri îmi provoacă zâmbete când simt în mine focul iubirii noastre.

CITEȘTE ȘI :  În viață nu primim a doua șansă...

Dragostea ta e farul ce strălucește mereu la capătul țărmului, dincolo de furtună, iar eu n-am de făcut decât să navighez mereu spre el…Pentru unii viața e o luptă neîncetată cu furtunile, pentru mine e o aventură minunată, o aventură ce are mereu același final, în brațele tale.

ADVERTISMENT

Simt un gust amar în sufletul meu…dorința ucide lent și sigur. Mie dor de tine…mie dor secundă de secundă să ne iubim…să fim doar noi doi. Știu că sufletele noastre nu se vor despărți niciodată și vor rămâne gravate pe veci. Mă gândesc acum că încă nu suntem împreună și aceste gânduri se închid în mine…îmi fac rău și nu îmi dau voie să mă gândesc la viitor. Seara când mă bag în pat închid ochi și îmi vine un vârtej de senzații…rostesc în gând cuvinte de iubire…e limpede și clar că te iubesc, ești aerul fără de care nu pot supraviețui.

CITEȘTE ȘI :  Daca te razbuni dupa despartire ...

Probabil că am să rămân doar „acel nebun” pentru ea, așa cum și ea o să rămână mereu doar „acea femeie” pentru mine. De printre acele petale de trandafir întinse pe acel pat am învățat că dacă te respecți suficient de mult pe tine, mereu ai să mergi mai departe. Dacă te respecți suficient de mult ai să pleci departe de acele lucruri care nu-ți mai folosesc. Ai să pășești mai departe de acele lucruri și oameni care nu te mai ajută sau acele care nu te mai fac fericit.  Și chiar dacă uneori credem anumite lucruri despre un om, nu e obligatoriu ca acel om să fie așa cum noi gândim despre el.

CITEȘTE ȘI :  Fiecare are propria lui poveste de dragoste de spus...

Și într-un final, mereu o să regretăm doar acele șanse pe care nu le-am oferit unui om și acele șanse pe care nu le-am fructificat când ne-au fost oferite în dar…!

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy