Prima pagină » Tipuri de oameni care au ghinion în dragoste

Tipuri de oameni care au ghinion în dragoste

by Inimă Albastră
390 views

Dacă ești singură, nu înseamnă că nu ai calități, ci doar că nu ai avut noroc să îți cunoști jumătatea. Vezi ce tipuri de oameni au ghinion în dragoste.

Oamenii naivi

Dacă ai impresia că dragostea merită orice sacrificiu și cauți o iubită absolută, sunt mari șanse să fii dezamăgită de multe ori, înainte să îți cunoști sufletul pereche. Părerea ta despre dragoste s-ar putea să fie criticată sau considerată idealistă, dar dacă tu crezi în ea cu adevărat, nu ar trebui să pleci urechea la ce spune lumea. Poți scăpa și de ghinion dacă cobori cu picioarele pe pământ și te uiți mai atent la oamenii pe care îi alegi să îți fie pereche. Dacă îi privești obiectiv, vei vedea că nu îți vor da niciodată ce aștepți tu.

CITEȘTE ȘI :  Cum sa faci sa te sarute ea prima

Oamenii interesați de carieră

Dacă ești interesată doar de carieră, nu este de mirare că nu ești foarte fericită în dragoste. Oamenii concentrați doar pe muncă ajung să facă alegeri proaste în plan personal, pentru că nu acordă foarte multă atenție acestui plan. Par distrați și dezinteresați, iar cei care ar putea fi buni parteneri nu rămân în relație în astfel de condiții.

ADVERTISMENT

Oamenii geloși

Dacă ești foarte geloasă și suspicioasă, nu vei fi niciodată fericită în dragoste. O astfel de atitudine are legătură, de cele mai multe ori, cu nesiguranțele tale și mai puțin cu cel de lângă tine. Când te gândești că orice femeie poate deveni amanta iubitului tău, nu te vei concentra prea mult pe relație, ci pe înlăturarea acestor incertitudini.

CITEȘTE ȘI :  7 lectii de la cuplurile care au divortat

Oamenii foarte inteligenți

Numeroase studii au arătat că oamenii foarte inteligenți au probleme în a-și găsi jumătatea, deoarece au așteptări foarte mari sau pur și simplu sunt foarte selectivi. Astfel de persoane nu se lasă impresionate de bani sau de aspectul fizic, ci caută mai mult, iar de cele mai multe ori nu găsesc.

Oamenii foarte frumoși

Nici oamenii foarte frumoși nu au foarte mult noroc în dragoste. Poate nu au o problemă în a-și găsi parteneri, dar cu greu își găsesc sufletul pereche. Cele mai multe persoane cred că oamenii foarte frumoși sunt și superficiali și atunci nu prea se implică.

CITEȘTE ȘI :  În așteptarea lui Făt-Frumos

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy