Prima pagină » Toți avem povești de viață,dureri,sentimente…

Toți avem povești de viață,dureri,sentimente…

by Inimă Albastră
140 views

Toți avem povești de viață,dureri,sentimente,greșeli,defecte,lucruri sacre.Toți suntem frumoși și valoroși,avem atâtea lucruri frumoase de împărtășit,de povestit,de învățat unii de la alții.

Uneori ar fi trebuit ca să fim amici,să credem că ne-am unit ca să fim mai puternici și să construim lucruri frumoase,să ajutăm,să clădim și să consolidăm acea lume frumoasă la care visăm,chiar dacă uneori facem și alegeri greșite.Ne plângem de dezamăgiri și lipsa iubirii și ne acuzăm reciproc că e nedrept,dar adevărul este că ne înstrăinăm unii de alții din ce în ce mai mult uitând să iubim,să ne iubim,să fim oameni!

Toți avem probleme de viață,mizerii,decepții,neîmpliniri…și am decăzut măcar o dată din calitatea de om,am greșit sau am pierdut!Toți avem fel de fel de povești,de defecte și greșeli,de rătăciri omenești,dar nimeni nu este îndreptățit să vorbească despre alții!Nu sunt mai bun ca alții,dar am o calitate pe care am încercat să o educ de-a lungul timpului,înainte să nedreptățesc un om,să mă gândesc că are proprile lupte de dus,că are dureri,neajunsuri și să nu contribui și eu la tristețea și suferința lui.

CITEȘTE ȘI :  Cât de sfâșiată îți e inima ? O întrebare inconfortabilă, și totuși legitimă...

ADVERTISMENT

De la păarinții mei minunați care își purtau visele la vedere,am învățat să o iau de la capăt…cu visuri noi,am învățat să lupt în viață,să fiu bun,mai puternic și mai iubitor.Tot de la ei am învățat să nu fac din suferințele mele,suferințele altora pentru că nu vreau să-i încarc pe oamenii care mă iubesc și pentru că nu vreau să le tulbur viața,iar atunci când trebuie să mă retrag,să o fac cu demnitate.Este nevoie să-i iubești pe alții mai mult decât te iubești pe tine și vei găsi puterea să-i protejezi de suferințe inutile.

Privește înainte când dai peste o piedică,zâmbește în fiecare zi și luptă să ajungi cât mai sus,nu te mai uita înapoi când nu ai nimic de spus,acolo ai mai fost…povești de viață!!

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  Atunci când se despart, foștii iubiți devin...

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy