Prima pagină » Toţi visăm la iubirea perfectă.

Toţi visăm la iubirea perfectă.

by Inimă Albastră
158 views

Toţi visăm la iubirea perfectă. Deseori zburăm către locul în care visăm la o frumoasă poveste de dragoste alături de un suflet pereche. Iar când realitatea ne loveşte drept în faţă, ne gândim că acea poveste de iubire nu va începe decât după ce ajungem la un anumit punct în viaţa noastră.

Însă nu am putea greşi mai mult.

Începem ca visători, femei și bărbaţi tineri în căutarea iubirii pasionale și perfecte în povestea noastră numită viaţă. Adorăm să citim și să recitim acel capitol din cărțile de dragoste, capitol ce ne face sa zburăm. Adorăm să privim filme romantice. Adorăm să ascultăm poveştile altora de iubire și ne întrebăm deseori cum ar fi povestea noastră.

Fiecare îşi dorește o poveste de dragoste pe care să o poată numi a sa. Fiecare îşi doreşte să-şi împartă viaţa cu un suflet pereche. Acesta este felul în care ne-a creat Dumnezeu sufletul – să purtăm în el dorinţa de a iubi şi de a fi iubiţi. Suntem fiinţe ce caută să ofere iubire, iar la un anumit punct din viaţă tindem să ne aruncăm în poveşti de iubire fără a ne gândi la preţ ori la consecinţe.

CITEȘTE ȘI :  Irosim cuvinte mari pe oameni mici de prea multe ori ...

ADVERTISMENT

Suntem în stare? Oare este momentul potrivit?

Eşti o comoară pe care o poţi păstra ori oferi. Nu ţi-ai dori ca viitorul tău soţ să aibă acea comoară în totalitate? De fiecare dată când te implici într-o relaţie, pierzi o parte din tine, oferi altei persoane cheile cufărului tău de comori, iar acea persoană va lua o bucată din tine, iar tu o bucată din ea.

Până la urmă, cufărul tău de comori nu va fi umplut doar cu bogăţiile tale, ci cu toate comorile relaţiilor trecute.

Te încurajez, suflet tânăr, să iei decizia de a-ţi iubi sufletul pereche acum. Este o alegere – el nu va apărea la uşa ta, pe un cal alb, implorând iubire. Caută-l pe acel care te face să zâmbeşti când ai ochii plini de lacrimi, care îţi aduce medicamente când ai dureri, care îşi doreşte să îmbătrânească alături de tine. Sufletul tău pereche e acel care te va săruta, îţi va duce dorul, va avea nevoie de tine, te va respecta şi iubi mai presus de orice.

El e cel alături de care vei întemeia o familie, vei creşte copii şi vei îmbătrâni în cea mai frumoasă manieră…el e trecutul, prezentul și viitorul tău. El e totul.

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  Ar trebui să învăț să accept dezamăgirile, să nu mai am atâtea așteptări…

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy