Trag oblonul negru la fereastra mea.Nu mai vreau decepții, vreau singurătate…

  Trag oblonul negru la fereastra mea. Nu mai vreau decepții, vreau singurătate, nu mai vreau iubire, voi abandona.

  ADVERTISMENT

  Avusesem dreptul și eu, ca oricare, la o nebunie, la un ultim glonț .Ultima speranță, ultima-ncercare .Dar în magazie era doar gablonz. Nu-i nici o problemă, toate-s foarte bune. Te-am iubit desigur, cum mi-ar sta să neg… Și cu pasiune, și cu voluptate .

  Și credeam în tine…Hai, întinde mâna pentru despărțire. Schimbă-ți telefonul, că și eu mi-l schimb .Salutări miresei, salutări la mire, Poate se rezolvă toate între timp. Întră în multime, nimeni n-o să știe .Două, trei persoane care ne-au ascuns. Eu voi ține minte scurta nebunie. Și-ntrebarea noastră fără de răspuns. Firea ta ciudată n-o voi regăsi-o. Nici n-ar fi nevoie, tu ramâi un mit.

  CITEȘTE ȘI :  Este uimitor cum lucrurile frumoase ne rămân în cap...

  Vocea ta m-a încântat de parcă un înger mi-a cântat… iar dacă din viața mea, tu ai vrea să pleci… cine o să-mi mai zâmbească și cu iubire în ochi să mă privească?

  ADVERTISMENT

  Cine o să mă îndrume cât mai bine? Fără tine viața mea un coșmar ar fi, un coșmar cumplit din care nu m-aș mai trezi. Dacă aș putea să îmi pun o dorință înainte să plec din preajma ta iubito, să plec acolo sus de nu te-aș pierde din privirea mea plină de iubire, ca în momentele în care tu, frumoasa mea, erai lângă inima mea, aceea ar fi să te mai am o dată la inima mea și să plângem pentru despărțirea care ne va separa pe veci și să ne dezvăluim sufletele dornice de iubire, să le împreunăm pentru o ultima dragoste de neuitat… nesfârșită.

  CITEȘTE ȘI :  Până să te întâlnesc am crezut că știu ce înseamnă să iubești...

  Ramâi o amintire. Una plăcută totuși. Amintirile ne țin întotdeauna vii,cu capul pe umeri,sperând la ceva mai bun,mai frumos…

  Nuntă fericită, te-am iubit, adio, Nu întoarce capul, pleacă, te-am iubit! Vezi că se confirmă bârfa despre mine: Te-am lăsat deodată crud și nefiresc .Vreau singurătate. Totuși ține minte, ține bine minte : te salvez de mine fiindcă te iubesc.

  ADVERTISMENT