Trăiesc din amintiri, vise și speranțe….

  Trăiesc din amintiri, vise și speranțe. Dacă mi s-ar lua acest mod de a trăi aș muri precum moare o floare atunci când este prea mult udată. Inima mea a fost udată cu lacrimile deziluziei create la sfârșitul acestei relații.

  ADVERTISMENT

  Tot ce știu este că ea reprezintă tot ce e mai bun pentru mine, un mic ideal de frumusețe și bunătate.

  De ce oare n-a fost să fie așa cum a spus ea? Oare voi mai iubi vreodată?! Cu tine am descoperit fericirea. Fericirea care mă face să simt că trăiesc cu adevărat ești tu. Tu dimineața, tu când mă alinți, tu când mă cerți, tu când mă atingi. Împlinirea și fericirea au venit odată cu tine, și dacă tu n-ai fi, n-aș mai fi nici eu, pentru că eu…am devenit tu. Trăiesc prin tine, fiecare clipă a vieții și o voi trăi până la moarte.

  CITEȘTE ȘI :  Dacă ai fi aici acum te-aș lua de mână ...

  ADVERTISMENT

  Te iubesc de un infinit de universuri plus încă unul.Mereu! Tu ești iubirea mea, ești raza de soare care îmi luminează fiecare clipă a vieții, fiecare zi, fiecare minut și secundă, ești cea care a sădit pentru prima oară în sufletul meu iubirea. Dar acum suntem despărțiți de distanța dintre noi, o distanță dureroasă, care mă face să plâng cu lacrimi de sânge când mi-aduc aminte clipele petrecute împreună, clipe în care ca doi copii ne jucam cu iubirea, cu acest sentiment măreț care ne unește, sper însă că va veni timpul în care amintirile frumoase vor reveni, vom fi iar împreună pe tărâmul iubirii, spunându-ne frumoase cuvinte de amor și simțind iarăși pasiunea din sufletele noastre!

  CITEȘTE ȘI :  Niciodată nu te voi uita, indiferent cât îmi doresc asta...

  Sufletul meu se hrănea cu imaginea ta, cu imaginea chipului tău angelic, cu speranța ce încă îmi ținea SUFLETUL întreg, odată ce sufletul nu mai are hrană…acesta moare și odată cu el moare și dorința și speranța de a trăi. SUFLETUL meu e acoperit cu un voal negru ce nu-mi permite să zâmbesc…

  ADVERTISMENT