Trăim într-o lume în care iubirile se risipesc ca fumul…

  Trăim într-o lume în care iubirile se risipesc ca fumul…

  ADVERTISMENT

  În care ne îndrăgostim de teama de a nu rămâne singuri sau pentru că ne e inima atât de pustie și de arsă de dor, încât ne mințim că am găsit dragostea… acolo, unde de fapt, am întâlnit doar un om la fel de singur ca noi. Un alt suflet dispus să se mintă și el.Ne mințim … și tot căutăm …

  Uneori, e drept, omul obosește așteptând. Și n-ați auzit, oare, de situații în care, când soseşte în sfârşit ceea ce el a aşteptat, soseşte prea târziu? E, poate, o victorie pe care a dorit-o mult, dar obținand-o prea târziu, nu mai are ce face cu ea; o victorie care reușește să-l obosească ăi mai mult. Și renunță la ea cu o ultimă mare tristețe, deoarece nu e simplu să porți o bătălie și, ajuns la capăt, să-ți dai seama că asta a fost totul. Bătălia. A existat cândva un scop, dar de atâta așteptare scopul a murit…Te resemnezi la nevoie cu singurătatea, dar nu vrei să te resemnezi cu desăvârșirea ei..

  CITEȘTE ȘI :  Care este diferența dintre dragoste și obsesie?

  ADVERTISMENT

  Uneori te încăpățânezi și rămâi minute în șir la mine în gând, deși te alung cu fiecare secundă care trece. Unde să mă ascund? Câte uși să închid? În gând sunt și munți sălbatici, e și marea sărată, sunt câmpuri nesfârșite de flori de câmp și dealuri pline de fluturi albaștrii. Și pretutindeni tu. Și totuși…nicăieri!

  Unde să mă ascund de tine și unde să te caut? Mă ascund în somn, deși, uneori te zăresc cu coada ochiului și acolo. Iar de căutat, îți caut numai urma risipită prin nisipuri…dar marea o șterge plângând după lună.

  Mă mint că e o stare trecătoare. Și, că de fapt, nu exiști. Că ești o plăsmuire a dorinței mele. Că ne-am iubit iluzoric,nu aievea.. De ce înțeleg mereu prea târziu,dragostea ta ciudată? Mă alungi , pentru a mă aduce întotdeauna înapoi.. Respingându-mă din nou. Istoria se repetă. Da. Și îmi e dor. Știi că sentimentul acesta arde? E o senzație de gol.. Vid. Am momente când îmi resimt neputința. Nu știu să-ți accept ignoranța. Nu vreau. În mintea mea chinuită de întrebări fără răspunsuri, nu e loc decât de o singură obsesie. Tu.

  CITEȘTE ȘI :  Se spune că o lacrimă este egalul unui sentiment pur...

  Mi s-a spus doar să te caut, nicidecum să te găsesc…și încă mai caut…

  ADVERTISMENT