Trăim uneori fără nici o țintă în viață,trecem prin lume ca niște fire de paie…

  Trăim uneori fără nici o țintă în viață,trecem prin lume ca niște fire de paie pe fața unui râu ; nu mergem noi,ci ne duce curentul…

  ADVERTISMENT

  Viața noastră actuală este veselă și tristă,ea întalnește două sentimente contradictorii – regretul zilei de ieri și speranța zilei de mâine! Numai cine știe cu adevărat sa-și prețuiască viața,va știi cum s-o trăiască!

  Dacă uneori ne surprindem pleoapele scăldate în lacrimi este pentru că în marile fericiri trebuie să existe lacrimi…în marile nenorociri nu sunt…Prea mult a plouat cu incertitudini în viața mea și speranța unor zile mai senine mă îmbătrânește cu fiece zi! Mi-e dor de liniște..mi-e dor de uitare..mi-e dor de IUBIRE! Viața este o întâmplare?

  CITEȘTE ȘI :  Atunci când ai încrederea aia în tine...

  Viața este o căutare…. A găsi ce căutai este o întamplare fericită? A găsi ce căutai nu este o întâmplare fericită ci una tristă! Omul cand găsește ceva se plictisește prea repede de acel ceva și nu mai este om! Eu sunt un cântec ce nu mai crede în cuvinte dar totuși le ascultă încercând să-și continue viața paradisiacă a viselor!

  ADVERTISMENT

  Nu condamnați senzualitatea! Ea a fost condamnată în întreaga lume și, din cauza acestei condamnări, energia care poate înflori în senzualitate se transformă în perversiune, gelozie, furie, ură; ea generează o existență aridă, lipsită de orice savoare. Senzualitatea este una din binecuvântările omenirii. Este sensibilitatea voastră, este conțtiința voastră. Este conștiința voastră filtrată prin corp.

  CITEȘTE ȘI :  Tu trebuie să zbori, nu să cazi...

  În momentele de iubire profundă, oamenii respiră la unison. Atunci când se urăsc, respirațiile lor sunt cât se poate de diferite.

  Iubirea nu știe nimic despre trecut, nimic despre viitor; ea cunoaște numai prezentul. Inima nu are nicio noțiune a timpului.

  Mă trădează zilele ce fug spre veșnicie,iar eu mă gândesc că uneori două suflete se întâlnesc cum s-ar întâlni două flori în adierea vântului…se ating puțin și se despart!

  Cine știe dacă se vor mai întâlni la o noua adiere de vânt sau poate niciodată….

  ADVERTISMENT