Prima pagină » Trezește-te femeie, prințul din povești nu te va salva așa cum crezi…

Trezește-te femeie, prințul din povești nu te va salva așa cum crezi…

by Inimă Albastră
130 views

Trezește-te femeie, prințul din povești nu te va salva așa cum crezi… Crescând, am văzut Albă ca Zăpada care a fost readusă la viață cu un simplu sărut. Am văzut Frumoasa Adormită la fel, salvată cu un sărut. Am văzut-o pe Ariel aproape sinucindu-se doar pentru a fi cu un bărbat pe care nu-l mai văzuse vreodată.

Aceste filme mi-au arătat că acele femei nu ar putea fi fericite fără Făt Frumosul lor. Nici măcar nu ar putea trăi fără prețiosul sărut oferit de EL. Niciodată nu credeam că voi fi ca ele, dar subconștientul meu spunea altceva. Nu voi condamna filmele copilăriei mele pentru că mi-am dorit Făt Frumosul meu, dar cred că toate dorim acel final fericit.

Credeam că mi-am găsit Făt Frumosul în tinerețe. Am crezut cu adevărat o perioadă. M-a salvat de proprii demoni, de gândurile negative, de propriile insulte pe care mi le aruncam propriului EU. M-a făcut să mă simt cel mai frumos lucru de pe acest pământ. Și am mușcat momeala. Credeam că EL era tot ce îmi doream pe lume ca să fiu fericită. Dar după un timp vei realiza că acea persoană nu te poate salva de tine însăți. E ceva ce trebuie să faci singură. Eventual vei realiza că nu ai nevoie de acel bărbat să te protejeze. Vei avea nevoie doar de tine. Trezește-te femeie…

CITEȘTE ȘI :  Vreau să iubesc din nou...

ADVERTISMENT

Probabil voi scrie nenumărate articole despre „Făt Frumosul meu”, dar nu ăsta e subiectul acestui articol. Scopul articolului este că indiferent dacă ai pierdut iubirea vieții tale sau că ai fost singură atât de mult timp încât ai uitat cum e să fii iubită, totul s-a întâmplat cu un motiv. Și știu, simți de parcă inima ta nu își va reveni vreodată. Simți că mori din cauza inimii frânte. Simți că nu te mai recunoști. Și asta e deoarece întradevăr nu mai ești tu. Poate e un semn din partea universului că ar trebui să te concentrezi pe tine însăți, învață să fii tu însăți și adoră-te doar pe tine. E semnul că trebuie să fii ceea ce trebuie să fii. Și trebuie să te iubești pe tine înainte de a iubi pe oricine altcineva. Atunci nu vei mai avea nevoie să te „agăți” de sărutul lui. Nu vei mai avea nevoie de atingerea sa pentru a putea respira. Nu vei avea nevoie de șoaptele sale pentru a-ți calma bătăile inimii. Nu vei avea nevoie de iubirea lui pentru a te salva. Oricât de greu ți-ar fi sau de singură te vei simți, un bărbat nu te va ajuta așa cum crezi. Demonii interiori vor reveni atunci când EL va pleca.

CITEȘTE ȘI :  Spune-mi totuși că mai exist acolo undeva, în tine...

Ești mai puternică decât crezi. Și crede-mă, ești mai bună singură decât să suferi în tăcere alături de o altă persoană. Dă-o naibii pe Ariel și disperarea ei pentru Prințul Eric care aproape că a distrus-o. Dă-o naibii pe Frumoasa Adormită salvată de Prințul său care probabil nu avea nimic de oferit decât acel sărut.

Și la naiba cu noțiunea că ai nevoie de un om care să fie salvatorul tău. Ai frumosul și prețiosul EU și crede-mă, e tot ce ai nevoie. Ai nevoie doar de tine.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy