Prima pagină » Tu trebuie să zbori, nu să cazi…

Tu trebuie să zbori, nu să cazi…

by Inimă Albastră
216 views

Tu trebuie să zbori, nu să cazi…Știu că ai avut multe blocaje, ai trecut peste obstacole, mai mici sau mai mari, că ai fost doborâtă de atâtea cuvinte spuse răutăcios de către unele persoane…a fost greu.

Dar draga mea, trebuie să zbori, nu să cazi.

Știu că e greu să vezi asta acum. Să vezi prin norii negri care îți acoperă mintea acum. Știu că ți-e greu să te vezi fericită. Să vezi acea parte pe care nu ai cunoscut-o vreodată. Dar draga mea, tu trebuie să înflorești nu să te ofilești.

ADVERTISMENT

E greu să crezi că au fost momente în viața ta în care erai plină de bucurie. E greu să crezi că a existat o perioadă în viața ta în care credeai că ai totul.

CITEȘTE ȘI :  Mă străbate până la oase absurdul vieții.

Dar acum ești doar o hârtie mototolită…fantoma cuiva pe care o cunoșteai cândva…Te uiți în oglindă și nu simți nimic. Te uiți la tine și îți vezi toate defectele în loc să îți vezi frumusețea.

Te uiți la viața ta și nu știi cum naiba ai ajuns aici. Știu că nu vezi nici o ieșire din asta, nu crezi că poate fi mai bine.

Crezi că viața ta nu va deveni mai strălucitoare. Vezi doar ceea ce NU ai, și nu ceea ce ai.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy