Uităm că avem prieteni, uităm că suntem prieteni…

  Uităm că avem prieteni, uităm că suntem prieteni. Ne cufundăm în propriile gânduri…

  ADVERTISMENT

  Și totuși… Atunci când ne reamintim că nu suntem singuri, problemelor ce păreau de nerezolvat li se conturează o rezolvare, sentimentelor ce păreau sufocante li se găsește alinare pentru simplul fapt că ne dăm seama că avem pe cineva lângă noi.

  Cineva spunea că prietenii reprezintă a doua familie, familie în care dragostea este necondiționată, bucuriile se împărtășesc, iar necazurile se înjumătățesc între prieteni pentru a putea fi suportate mai ușor. Una din cele mai mari bucurii ale acestei vieți este prietenia și una din bucuriile prieteniei este de a avea cui încredința o taină. Prietenia este poate faptul esențial al vieții.

  CITEȘTE ȘI :  Port în suflet o iubire tristă care-mi face pașii grei...

  Nu ai nevoie de o mie de prieteni, ca să te simți bine. Nu ai nevoie de prea multe cuvinte, ca să te simți încurajat … Tot ceea ce îți trebuie este ca prietenii tăi să fie lângă tine, atunci când ai cea mai mare nevoie de ei.

  ADVERTISMENT

  Nu pot să-ți dau soluții pentru toate problemele pe care viata ți le pune în față, dar pot să te ascult și să căutam împreună, o cale de rezolvare. Pentru mine asta înseamnă să-ți fiu prieten!Nu o să pot niciodată să-ți schimb trecutul, nici să-ți ghicesc viitorul, însă pot face ca prezentul să fie extraordinar.

  CITEȘTE ȘI :  După un anumit timp, omul învață să perceapă diferența subtilă...

  Voi fi lângă tine, ori de câte ori vei avea nevoie, chiar și fără să-mi ceri acest lucru.Nu pot să accept să te împiedici în obstacolele vieții, căci voi fi întotdeauna lângă tine și îți voi oferi protecția mea. Te voi ajuta să nu cazi, te voi învăța să te ridici!Pentru a-ți fi prieten, nu trebuie să-ți spun cine ești sau cum trebuie să fii, ci te voi iubi așa cum ești.

  Un gând împărtășit… un vis împlinit… o dorință trăită… tristețe alinată… speranță…Prietenia.

  Prietenii adevărați nu vor nimic de la tine, în afara faptului că vor sa fie lângă tine, să se simta bine în prezența ta.

  ADVERTISMENT

  CITEȘTE ȘI :  Sunt două lucruri pe acest pământ ce nu depind de vârstă...