Prima pagină » Un loc de rai era, o viață alături numai și numai de tine…

Un loc de rai era, o viață alături numai și numai de tine…

by Inimă Albastră
187 views

Un loc de rai era, o viață alături numai și numai de tine, dar totul s-a destrămat ușor asemeni unei pânze de păianjen. Ai plâns pe umărul meu… ce frumos sună… .

Dacă aș putea măcar o dată să-ți ascult inima cu, îți bate… cum pulsează în loc de sânge… dragoste… o dragoste pe care nu o pot compara vreodată… aș muri și aș renaște!

Dacă îți este dor… de un chip, dacă te bucuri cand îi auzi vocea sau doar un simplu cuvânt … dacă atunci când ești în prezența ei… toată ființa ta tresare, se schimbă, înflorește, radiază zâmbește.. și trăiește doar pentru acele clipe… și … dacă atunci… când te ignoră… te doare… și dacă speri… și faci orice… ca să trezești atenția cuiva… și ai face orice pentru un cuvant… ….poți spune: TE IUBESC???

CITEȘTE ȘI :  Se spune că o lacrimă este egalul unui sentiment pur...

Îmi las sufletul să trăiască prin a te iubi pe tine, îmi ascult inima pentru ca rațiunea nu contează atunci când iubești. Inima mea nu e întreagă dacă nu ești tu. Dacă noi am dat unul de altul, a fost pentru ceva, iar dacă noi ne vom întâlni va fi pentru că iubirea învinge întotdeauna. Ziua de ieri s-a dus pentru totdeauna, ziua de mâine nu știm cum va fi, de aceea trebuie să profităm de ziua de azi.

ADVERTISMENT

Putem spune adio unei zile, unei persoane, atâtor și atâtor lucruri… dar, iubirii, odată apărută… nu-i voi spune niciodată adio… pentru că e veșnică și fiecare avem nevoie de ea. Pentru mine ești cel mai frumos vis. Atunci când mi-ai scris pentru prima dată ceea ce simți pentru mine am simțit că m-am născut din nou și trăiesc într-o lume de vis și e atât de frumos.

CITEȘTE ȘI :  Viața nu e ușoară, iar dacă este, ceva faci greșit...

Am nevoie de tine! O viață alături de tine ! Am nevoie de cuvintele tale! Am nevoie de vocea ta! Am devenit dependent de tine! Dacă aș ști că ești un cuvânt din mine n-aș mai vorbi niciodată de frică să nu te pierd. Mă bucur că ești în inima mea,… dar aș vrea să fii lângă mine, să te ating, să se împlinească visul meu cel mai mare. Dacă ești o stea,… iar eu iubirea ta…, atunci sunt sigur că această stea va străluci veșnic.

Crede-mă, ești pentru mine cel mai prețios lucru și nu cred că dragostea ce o simt pentru tine se va stinge vreodată.

 

CITEȘTE ȘI :  Mi-e teamă de momentul în care n-am să mai pot plânge...

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy