Prima pagină » În universul acesta infinit mă simt ca o picătură de ploaie …

În universul acesta infinit mă simt ca o picătură de ploaie …

by Inimă Albastră
272 views

În universul acesta infinit mă simt ca o picătură de ploaie, care mai are puțin și se usucă, totul e aiurea, e un sentiment pe care nu l-aș dori nici celui mai mare dușman al meu, să simți FERICIREA dispărând, totul prăbușindu-se ca un stupid joc de domino în fața mea, lumina acoperită de întuneric, și să vezi cum IUBIREA este ucisă fără ca tu să nu poți face nimic, REGRET, DUMNEZEU ȘTIE CÂT REGRET.

Ai fost totul și încă ești totul pentru mine și inima mea, și sper să fi și în continuare. Simt că sunt ultimul om de pe acest pământ, secătuit de iubire, și dacă nici măcar ție nu îți pasă, atunci nu știu la cine îi va păsa. Și sincer nu mai vreau, nu m-ai vreau să pese nimănui de mine, eu nu le voi mai zâmbi, sper să nu îmi zâmbească nici ei, și așa acum nu pot înțelege un zâmbet dacă nu este al tău, și m-am rătăcit de mine după ce parcă ieri am încercat să îmi dovedesc iubirea și AM GREȘIT ,am greșit enorm de mult.

CITEȘTE ȘI :  Care este diferența dintre dragoste și obsesie?

ADVERTISMENT

Poate pentru o clipă, ai să crezi că sunt nebun, și poate că așa și este, sunt nebun dar sunt nebun după tine. TU ești tot ce am mai de preț, tot ce am visat, tot ce mi-am dorit, și vreau să te văd, să te sărut și să fiu numai și numai al tău, nu pentru o clipă.

Ce pot face ?

Nimic, decât să aștept . Dar să nu crezi că te urăsc iubirea mea, pentru că în sufletul meu nu pot exista două sentimente contradictorii, și oricât aș vrea nu pot să te urăsc, chiar dacă amintirile și imaginea ta mă nimicesc, mă mistuie pur și simplu din adâncul sufletului, și nu pot face nimic pentru a opri această durere imensă.

CITEȘTE ȘI :  Minute în șir la mine în gând...

O singură dată în viață găsești DRAGOSTEA ADEVĂRATĂ, și aceasta dacă ai noroc, și eu am găsit-o, dar am pierdut-o pentru că am greșit atunci când am vrut să îmi demonstrez dragostea, și sper să o recuperez din nou, sper din tot sufletul că te iubesc enorm de mult…

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy