Prima pagină » Viața trebuie trăită, deci trăiește-o !

Viața trebuie trăită, deci trăiește-o !

by Inimă Albastră
553 views

Viața trebuie trăită, nu e făcută pentru momente mediocre. Nu trebuie ca viața să ajungă la un moment de blocaj, făcând aceleași lucruri zi de zi. Nu trebuie să îți irosești viața prin fiecare răsărit sau apus.

Ea trebuie trăită. Ar trebui să privești mai des la stele, alături de un prieten bun…cu un pahar de vin roșu învăluiți de întuneric. Va trebui să fii pregătită pentru primele întâlniri și să experimentezi primul sărut…

Viața este făcută pentru călătorii cu familia, să explorezi teritorii noi, pe care nu le-ai mai văzut până atunci. Merită să te cațeri pe munți chiar și atunci când cei din jur îți spun să nu faci asta. Fă-o totuși.

CITEȘTE ȘI :  Când seara se lasă și toate zgomotele au „adormit”...

ADVERTISMENT

În viață trebuie să te îndrăgostești. Acea atingere tandră pe care vrei să o simți pentru toată viața…să șifonezi așternuturile, să simți acele atingeri care îți trimit focuri de artificii în toate părțile trupului…Viața e făcută pentru a spune acel „te iubesc” fără să fispriată de răspunsul pe care îl vei primi în schimb.

Viața trebuie să facă inima să bată ca într-o cursă de raliu, acele săruturi care opresc timpul, și să râzi fără oprire la fiecare vorbă șoptită. Viața ți-a fost dată să o trăiești, să iubești.

Trebuie să descoperi bucuria de a trăi această viață. Viața ta ți-a fost dată ca s-o trăiești. Tu ți-o trăiești?

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  Să-ți spun cum te iubesc ? Te iubesc cu durere...

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy