Prima pagină » Am vise frumoase cu tine.

Am vise frumoase cu tine.

by Inimă Albastră
137 views

Am vise frumoase cu tine. Iubesc să fiu al tau, să mă păzesc pentru tine, să îți ofer ție tot ce sunt…Te iubesc ca un copil: curat dar uneori cu mofturi și bosumflări.

Te iubesc cu disperare și dor uneori. Te iubesc umilit și puternic în același timp. Te iubesc omenește, greșind și rănindu-te. Te iubesc fără să te înțeleg în toate. Te iubesc fără să îmi faci poftele și fără să îmi dai ce îți cer. Te iubesc nu pentru că tot ce se întâmplă între noi e perfect și minunat, ci pentru că deși e atât de greu și de neînțeles, continui să cred că se poate. Că undeva greșim, dar nu în totalitate. Greșim amândoi, și parcă repetăm aceleași greșeli. Aceleași orgolii, aceleași nedumeriri, aceleași probleme.

CITEȘTE ȘI :  Dragostea constă în dorința de a da ceea ce este al tău altuia...

ADVERTISMENT

Așa îmi dau seama că, de data asta, nu iubesc iubirea. Nu iubesc pentru că cineva se poartă mereu frumos și nu iubesc pentru că totul mă îndeamnă să iubesc. Așa îmi dau seama că te iubesc pe tine. O femeie frumoasă, blândă, caldă și cu multă răbdare – contrariul meu. Ți-am spus că uneori, când mă gândesc la noi îmi dau seama că ne atragem tocmai pentru că suntem diferiți. Diferiți în ceea ce suntem, dar identici în ceea ce ne dorim de la viață. Tu ești femeia care tace și care nu cere medalii atunci când face ceva bun. Eu sunt bărbatul care trăiește prin cuvinte și uneori, ar vrea să fie lăudat pentru nimicuri. Tu ești stabilă, eu mă întorc cum bate vântul. Eu sunt naiv și cred în oameni. Tu ești precaută și îi vezi așa cum sunt. Tu ești practică și cu picioarele pe pământ. Eu sunt visător și idealist. Tu vezi imaginea de ansamblu, eu mă leg de toate detaliile. Ție îți place să fii liberă, mie îmi place să aparțin. Atunci când nici unul dintre noi nu exagerează, suntem echilibrul perfect.

CITEȘTE ȘI :  Nu te urăsc, urăsc faptul că încă te iubesc...

Uneori, nimeni nu înțelege de ce te iubesc. Alteori, nimeni nu mă înțelege în vreun fel. Nici măcar tu. Dar, după ce toate îndoielile și fricile îmi trec, descopăr iar și iar că tu ești liniștea mea, durerea mea, bucuria mea, speranța mea, suferința mea, credința mea, puterea mea și tot ce am mai frumos în mine. Ești partea mea cea mai bună. Ești partea mea sfântă pe care nu știu întotdeauna să o iubesc și să o apreciez cum ar merita. Ești darul meu de la Dumnezeu, pe care eu trebuie să învăț să-l îngrijesc și să-l respect.

Ești sufletul meu în orice moment de bucurie sau necaz. Ești legătura mea cu Dumnezeu și cu mine însumi.

ADVERTISMENT

CITEȘTE ȘI :  5 lucruri teribile pe care le simți când ești îndrăgostită

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy