Vrei ca partenerul să te adore?

Cu toate ne dorim ca partenerul să te adore, relații de lungă durată, dragoste, afecțiune, răsfăț și dacă se poate raportul de activitate la zi:)) Ei bine, dacă doriți să aveți o viață frumoasă alături de partenerul de viață, este necesar, dacă nu vital, să cunoașteți câteva reguli de bază.

ADVERTISMENT

Fă-i o surpriză!

Sigur îl vei recuceri dacă din când în când îl aștepți cu o cină romantică, lumânărele, mâncare ușoară și un desert pe post de afrodisiac.

Așteaptă-l îmbrăcată provocator!

Într-o zi obișnuită, cumpără-ți o lenjerie intimă extrem de sexy și lasă-l să te surprindă îmbrăcată așa. Cu siguranță apetitul sexual va crește, dar și dorința de a fi cu tine în permanență. Până la urmă, ce bărbat nu vrea ca iubita lui să fie sexy și …rea.

CITEȘTE ȘI :  5 lucruri teribile pe care le simți când ești îndrăgostită

Sex neașteptat.

Că vine obosit de la muncă sau că abia s-a trezit, nu contează. O partidă de sex este binevenită oricând, iar acest lucru sigur îl va face să simtă fericit și împlinit. Dacă ești destul de curajoasă, sexul oral este o soluție și mai bună.

ADVERTISMENT

Jocuri erotice

Dacă îți place să te joci periculos, în timp ce vă aflați la masă în oraș îi șoptești la ureche că nu ai lenjereie intimă. Acest lucru îi va rămâne în cap întreaga seară și va aștepta momentul în care va putea să te aibă.

Fără control și interdicții în oraș

CITEȘTE ȘI :  Vrei ca sotia ta sa fie amanta perfecta?

Încearcă pe cât posibil să îți păstrezi calmul, chiar dacă de multe ori ți se pare că iese prea des cu prietenii. Bărbaților nu le poți lua libertatea. Dacă se vede cu prietenii calcă-i o cămașă și îmbracă-l frumos, nu îi reproșa că iese fără tine. De asemenea, nu-i controla telefonul, neîncrederea denotă nesiguranță, iar asta sigur nu le place. Bărbații caută femei puternice în care să poată aibă încredere.

Alintă-l și poartă-te frumos cu el în public

Bărbații au nevoie de apreciere, în special de la femeile pe care le au. Le place să fie lăudați, însă, ai grijă, nu-l venera prea mult că se plictisește.

CITEȘTE ȘI :  4 zodii în care nu poți avea deloc încredere.

ADVERTISMENT