Prima pagină » Zilele acestea am învățat ceva extrem de prețios…

Zilele acestea am învățat ceva extrem de prețios…

by Inimă Albastră
0 comment

Zilele acestea am învățat ceva extrem de prețios. Niciodată, dar niciodată să nu renunțăm la comunicare.

Cred că majoritatea dintre voi căutați o iubire care să completeze practic tot ceea ce aveți voi. Să vă completeze caracterul, sufletul, inima….golurile. Majoritatea dintre noi tratăm lucrurile acestea cu superficialitate. Sentimentele, iubirea și toate cuvintele le aruncăm în goană după vânt.

Îți spun un secret! NICIODATĂ nu te-ai atașat cu adevărat de acea persoană, NICIODATĂ nu ai ținut la ea. Știi de ce? Pentru ca NICIODATA nu se renunta asa usor. Vrei ceva? Lupta. Lupta cu adevarat pentru asta. Lupta sa-ti îndeplinești țelurile, luptă să câștigi ceea ce vrei să fie al tău. Luptă, chiar daca ar fi ultimul lucru pe care îl faci. Știu că greșim enorm cu toții. Suntem oameni. Dar să fim sinceri. Nu se mai poate numi greșală atunci când abandonezi totul deoarece nu îți pică din cer. Viața este un drum plin de obstacole, pe care mulți se împiedică. Ne este atat de simplu să-i spunem unei persoane că “te iubesc” doar pentru a nu o pierde poate. Așa de senini am devenit în a da sentimente cu “kilogramul” și apoi să plecăm. Este o artă să știi să rămâi alături de persoana care poate te-a amânat că a avut motivele ei. . Suntem atât de superficiali.

ADVERTISMENT

Ne-am obișnuit că toată lumea să joace așa cum vrem noi iar dacă nu…tăiem. Dacă în sentimentele pe care ni le purtăm reciproc, poate au interevenit la momentul acela și câteva sentimente contradictorii…suntem hotărâți să înabușim acele sentimente nobile doar pentru că un alt sentiment nu așa nobil și-a făcut apariția. Suntem niște lași! Nu mai vrem să luptșm.

Sufletul nostru este ca o armată care își omoară proprii răniți. Adică…propriile sentimente. Știu, în zilele acestea a devenit din ce în ce mai ușor să spui “te iubesc”. Am înțeles. Dar….doar atât? Dovezile unde sunt? Suntem noi dispuși să luptăm pe viață și pe moarte pentru persoana iubită…În fire nu sunt expresii a-l destăinui, oricâte muze vor da tălmăcire, nimeni n-ar înţelege ce-i ” iubirea ”. De învăţaţi ce-nseamnă ” a iubi ” ,aveţi şi drept deplin la fericire. NICIODATĂ să nu spunem despre sentimente pe care nu le simțim.

În concluzie, cine te iubește … te caută, cine te vrea … îți spune, cui îi este dor de tine … te sună, cine nu … nu! ESTE SIMPLU. Să spunem “Te iubesc” dar…NU doar atât! Să FACEM “Te iubesc”,să devină realitate.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy