Prima pagină » Zodii oropsite de soarta!

Zodii oropsite de soarta!

by Inimă Albastră
69 views

Nu toti nativii zodiacului se pot mandri cu o viata fericita, unele sunt zodii oropsite de soarta. Pentru unii dintre acestia viata pare mai mult un ghinion crunt. Acesti nativi sunt pusi la grele incercari in toate planurile de catre astre.

Numai prin truda si duferinta pot realiza ceva in viata. Iata care sunt zodiile oropsite de soarta!

1. Fecioara

Fecioarele culeg ce seamana. Criticile pe care le aduc acesti nativi altor oameni se intorc adesea impotriva lor, sub forma de pedepse karmice. Sunt persoane ultrasensibile iar cei din jur pot profita la maximum de acest lucru pentru a obtine ceea ce-si dorsc, fara a le pasa de sentimentele Fecioarelor. Se vor trezi adesea pierzand lucruri sau persoane dragi din cauza credulitatii si a spiritului critic de care dau dovada.

CITEȘTE ȘI :  Mi-e greu să spun ce simt… mi-e tot mai greu .

ADVERTISMENT

2. Pesti

Pestii isi fac rau cu mana lor, pana ca soarta sa le dea o lovitura. Acestor nativi li se ineaca usor corabiile din propria sa cauza. Au un talent innascut de a atrage raul de partea lor si de a-si face singuri rai. Mai mult, acesti nativi sufera de mania persecutiei si tind sa faca din tantar armasar cand trec printr-o situatie dificila.

3. Sagetator

Si Sagetatorii sunt oropsiti de soarta. Acesti nativi trebuie sa lupte cel mai mult, dintre toate zodiile, daca isi doresc o situatie financiara stabila. Nici in viata amoroasa nu o duc mai bine. Acetia vor trece prin multe dezamagiri pana sa isi gaseasca sufletul pereche.

CITEȘTE ȘI :  Cele mai frumoase pisici din lume

 

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy