Prima pagină » Zodiile care te iubesc enorm insa nu isi declara sentimentele

Zodiile care te iubesc enorm insa nu isi declara sentimentele

by Inimă Albastră
82 views

Zodiile care te iubesc enorm insa nu isi declara sentimentele. Nu toata lumea isi poate exprima sentimentele clar. Iar pentru altii, faptele inseamna mai mult decat niste cuvinte pe care le poate rosti oricine.

Iata care sunt nativii zodiacului care te iubesc enorm insa nu iti spun acest lucru.

Berbec

Despre Berbeci se stie ca sunt extrem de incapatanati. Acesti nativi au obiceiul de a-si exprima insa numai sentimentele de dispret. Cu greu pot exprima, in cuvinte, sentimentele de iubire. Nu te astepta ca acesti nativi sa-ti declare zilnic dragostea, sa te te scoate des in oras sau sa-ti faca daruri scumpe.

Poti sti insa ca te iubeste in momentul in care poarte discutii banale cu tine. Acesti nativi nu sunt dispusi sa faca asta cu alta persoana.

Gemeni

Nativii Gemeni nu stiu sa-si arate sentimentele. Ajunge sa faca o serie de greseli si o da in bara din cauza confuziilor pe care si le creeaza in minte. Sunt catalogati adesea drept falsi si mincinosi, insa acesti nativi sunt doar vulnerabili in fata iubirii. Poti fi insa sigur(a) ca te iubeste in momentul in care te copleseste cu prezenta sa energica.

ADVERTISMENT

Fecioara

Cand iubesc, acesti nativi o fac din toata inima. Fecioarele sunt insa de parere ca dragostea se exprima prin fapte nu prin cuvinte. Mai mult, acesti nativi nu stiu cum cum sa faca fata situatiilor tensionate si se intimideaza excesiv in fata persoanei pe care o iubesc.

Vor recunoaste insa ca isi iubesc partenerul numai in momentul in care simt ca nu mai pot tine acest lucru doar pentru ele si sunt convinse ca vor sa traiasca o viata intreaga alaturi de persoana respectiva.

Capricorn

Capricornii sunt extrem de orgoliosi, iar in momentul in care tanjesc dupa afectiunea persoanei iubite, nu vor arata niciodata asta. Acesti nativi se tem ca cei din jur sa nu le vada zlabiciunile.

Acesti nativi considera ca dragostea este un sentiment nobil, care, in acelasi timp, denota o lipsa de fermitate ce nu trebuie dezvaluita niciodata. Nu vor inceta insa sa-ti arate acest lucru prin fapte.

ADVERTISMENT

S-ar putea să îți placă și :

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy